perjantai 24. lokakuuta 2014

Fall Break, homecoming & pumpkin carving

Meillä alkoi fall break 16.10 torstaina ja se kesti seuraavaan tiistaihin asti. Olin sopinut mun kaverin kanssa että meen sen luokse Mississippiin loman ajaksi joten torstaina lähdettiin ajamaan Oxfordiin! Matka kesti 5 tuntia ja tuli huomattua että Suomen moottoritiet on ihan omaa luokkaansa verrattuna teihin täällä... Tasasta pätkää ei tolla viiden tunnin matkalla tainnut olla ollenkaan, onneks mulla ei yleensä tuu autossa huono olo koska toi matka olis ollut tuskaa.


Ekana iltana ei tehty kauheesti mitään, käytiin syömässä ja sen jälkeen vaan otettiin rennosti koko loppuilta. Seuraavana päivänä mentiin shoppailemaan ja kierreltiin Oxfordia ja illalla mentiin paikallisen high schoolin jalkapallopeliin tapaamaan kaikkia Stottin tuttuja ja kävin Taco Bellissä ekaa kertaa ikinä haha.


Koko lauantai aamu meni siinä kun laittauduttiin illan football peliä varten, oltiin menossa katsomaan Ole Miss VS Tennessee college jalkapallopeliä ja sitä ennen hengaamaan groveen joka oli ihan mahtava.


Grove on siis jonkunlainen "tapahtuma" ennen jalkapallopelejä ja mun käsittääkseni se on nimenomaan Ole Missin perinne. Siellä on ihan älyttömän paljon ihmisiä ja tosi moni pystyttää tollasia telttoja missä niillä on tarjolla ruokaa, juotavaa ja aika usein myös televisio koska loppujenlopuks vaan harvat pääsee katsomaan sitä peliä, vaikka sinne mahtuukin joku 1-200 000 ihmistä katsomaan. Se jo itsessään oli ihan uskomaton kokemus, mut sit mulle vielä tökättiin käteen liput 22 riville ja sanottiin että pidä hauskaa. Stottin vanhemmat oli hommannu meille liput sinne peliin! Ei siinä muu auttanut kun kiitellä kovasti ja sit suunnata stadionille katsomaan peliä.


Loput lomasta lähinnä otettiin rennosti, ei tehty mitään ihmeellistä. Kävin ostamassa kengät ja laitattamassa kynnet, siinä olikin sunnuntain ja maanantain huippukohdat. 


Oli ihan kiva vähän levätäkkin, tää koko aika mitä oon ollut täällä jenkeissä, on ollut niin älyttömän hektistä enkä oo saanut levätä oikeestaan yhtään. Nyt vähän helpottaa kun golfkausi on ohi niin ei oo enään ylimäärästä stressiä siitä, koulustakin saa stressata ihan tarpeeksi...
Viime viikko oli taas ihan vaan normaalia koulunkäyntiä, paitsi että lauantaina meillä oli homecoming ja sunnuntaina meidän dorm kaiversi kurpitsoja yhdessä! Kivointa dormissa asumisessa on se, että vaikka meitä onkin 40 tyttöä, me tehdään aina välillä kaikkea kivaa yhdessä.


Tosiaan kaiversin ekan kurpitsani ikinä! Se oli jotenkin paljon helpompaa kun ajattelin, luulin että se on ihan älyttömän vaikeeta mutta loppujenlopuksi se olikin ihan suhteellisen helppoa.
Ollaan kans Morganin kanssa saatu meidän huonetta jo vähän parempaan kuntoon, ostettiin kaikkia koristeita ja sohva! Me molemmat tykätään joulusta tosi paljon, joten meillä on jo joulukuusi ja kaikkea meidän huoneessa, vaikka ei oo vielä edes halloween!
Lauantai-iltana meillä oli homecoming, tai nää kutsu sitä Fall Balliks mut periaatteessa se oli homecoming. Menin mun kavereiden kanssa sinne, tai siis niiden kanssa jotka nyt päätti mennä sinne, ehkä neljäsosa oppilaista ees meni sinne joten voitte varmaan kuvitella et ei ollu sinänsä mikään loistava homecoming haha.

Esim. Mun huonekaveri ei menny homecomingiin niinku sen vaatteista voi ehkä päätellä haha

Nyt sit vaan ootellaan thanksgiving -lomaa, joka on 3 viikon päästä! En ees tiedä mihin meen ton loman ajaksi, kun kaikki asuntolat suljetaan niin tännekkään ei voi jäädä. Mun piti mennä Stottin kanssa niiden mökille mut se ei onnistunukkaan niin on suunnitelmat vähän auki... Onneks on vielä pari viikkoa aikaa selvittää tätä hommaa haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti