sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Regions, Spirit Week & State Championships

Tosiaan meillä oli Regional Tournament 30.9 ja me myös voitettiin se aika reilusti! Pelattiin joukkueena 1 alle parin ja taisi olla 16 lyönnin ero 2 sijalla olevaan joukkueeseen. Saatiin myös "clean state" yksilökisassa, eli sijoitettiin sijoille 1,2 ja 3. Myös Baylorin pojat voitti oman joukkuekisansa!

Toi pelattiin tosiaan Spirit Weekin ensimmäisenä päivänä, tai meillä se on Baylor - McCallie Week, koska koko viikko huipentui perjantaina football-peliin McCallieta, Baylorin "arkkivihollista" vastaan. Tiistaina oli sitten ensimmäinen päivä Spirit Weekkiä mulle, ja teema oli tacky tourist tuesday!


Kaikki ei ihan näin innoissaan pukeutunut, mutta kyllä vastaan tuli aika hauskoja asuja pitkin päivää!
Keskiviikkona kaikilla asuntoloilla oli 5:30AM kasassa porukka joka meni ympäri kampusta ja herätti kaikki muut dormit huutamalla yms ulkona, oli ääni vähän kähee loppupäivän!


 Keskiviikko päivän teema oli Holiday Day, eli piti pukeutua joksikin juhlaksi...


... Ja miksi muuksi mä olisinkaan Amerikassa voinut pukeutua kuin 4th Of Julyksi?
Keskiviikko-iltana meillä oli ihan valtava kokko, joka oli kanssa osa Spirit Weekkiä. Muunmuuassa poltettiin McCallien mottoa edustava kyltti ja muuta järkevää!


Torstaina meillä oli päällä vaan Baylor VS McCallie t-paidat, ei mitään sen kummempaa, mut sitten perjantaina oli dresscode punainen, eli mahdollisimman paljon punaista päälle!


Koulupäivän lopuks meillä oli vielä se perus peprally, mikä on aika pakollinen aina Spirit weekillä, ja oli muuten ihan mahtava kokemus, ei kyllä ihan heti sellasta tunnelmaa löydä Suomesta!Illalla suunnattiin sitten football peliin, ja asioita kiertelemättä saatiin aika pahasti köniin. Baylor oli voittanut 6 vuotta putkeen ja nyt hävittiin ihan reilusti, lopputulos tais olla 9-35 tai jotain vastaavaa. Mutta tunnelma oli kuitenkin ihan mahtava!
Lauantai ja sunnuntai menikin sitten State Championshipsiin valmistautuessa, ja maanantaina alkoi kisat!Ja sää oli tosiaan mitä mahtavin, aloitettiin päivä 3h pelin viivästymisellä ukkosen takia! Päästiin kuitenkin pelaamaan, ja päivän lopuksi oltiin joukkueena toinen ja mä olin myös yksilökisassa toinen. Toisena päivänä päästiin pelaamaan ihan samantien, ei ollut ukkosta ollenkaan, vaan kaatosadetta ja 25-30mph tuulta, eli ei kumminkaan mikään helppo keli! Lopputulos oli että Baylor tuli toiseksi, ja mä olin jaettu toinen mun joukkuekaverin, Katherinen, kanssa. Olin tosi tyytyväinen tohon yksilökisaan mutta lähdettiin tonne hakemaan voittoa joukkueena, joten kakkossija ei kamalasti lohduttanut.


Kukaan ei oikein ollut kuvan ottamis-fiiliksissä palkintojen jaon jälkeen, joten pyysin vaan jotain nappaamaan nopeasti kuvan musta ja tosta palkinnosta.

Yks asia mistä en tykkää täällä, on se, että jos oot poissa esim tollasen turnauksen takia, opettajat ei silti jousta yhtään minkään esseiden, projektien tai minkään suhteen, joten mulla oli tehtävänä 2 esseetä, läksyt, ja 3 koetta. Eli ei oo tullut tällä viikolla kauheesti nukuttua (ja sen huomaakin kun torstaina 20min torkuista tuli 2h päiväunet). Onkin varmaan pakko nyt lähteä lukemaan kokeisiin ja kirjottamaan esseetä... Onneks saatiin golfista vapaata ens viikkoon asti, niin saa päivässä sen 2-3h enemmän aikaa läksyjen yms tekemiseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti