torstai 4. joulukuuta 2014

Thanksgiving Break

En enään ees tiedä kuinka mones kerta tää jo on kun alan kirjottamaan tätä postausta, blogger aina kaatuu just sopivasti sillon kun oon saamassa postauksen valmiiksi!
Mutta joo, moi! En ees tajunnu että viime kerrasta kun kirjotin tänne on jo joku kuukausi, ei yhtään oo tuntunu siltä kun koko ajan on menossa... Mutta tosiaan toissa torstaina oli tää jenkkien kuuluisa Thanksgiving ja me saatiin koulusta yli viikon loma sitä varten toisinkuin normaalit koulut koska tää on kansainvälinen boarding school niin ne halus että kaikilla on mahdollisuus mennä kotiin jos ne haluaa. Mä en kumminkaan mennyt kotiin, vaan vietin loman mun kaverin Lynnin ja sen tädin perheen kanssa Knoxvillessä! Meillä loma tosiaan alkoi jo 21 päivä marraskuuta joka sattu kanssa olemaan mun syntymäpäivä, en kyllä kauheesti sitä juhlinut kun kukaan ei ollut illalla enää kampuksella, kaikki oli lähtenyt kotiin. Pidettiin vaan parin mun kaverin kanssa oikeen perinteinen tyttöjen ilta niiden dormissa ja katottiin netin kautta Baylorin jenkkifutispeliä, ne pelas osavaltion mestaruussarjan semifinaaleissa! Ne kyllä hävis mut ollaan silti omassa divisioonassamme osavaltion neljänsiä, ei mitenkään paha mun mielestä koska Tennesseessä on todella hyviä joukkueita vähän joka urheilulajissa. Mut kuitenkin loman ekana päivänä ei ihan vielä suunnattu Knoxvilleen Lynnin kanssa, vaan Model United Nations kokoukseen, joka oli vähän niinkun joku iso väittely"kilpailu", tai näin ne sen mulle selitti, olin ihan pihalla siitä että mitä ne tekee...


Sillä aikaa kun kaikki muut raatoi omissa väittelykomiteoissaan, mä kävin mm. Starbucksissa, shoppailemassa ja syömässä. Se Model UN loppui maanantaina puoliltapäivin ja iltapäivällä alotettiin sitten matka vihdoin Knoxvilleen! Sinne kesti ajaa 2 tuntia, joten siihen mennessä kun päästiin sinne, aurinko oli jo laskemassa ja ulkona oli ihan älyttömän kaunista!


En yhtään tiennyt mitä odottaa kun päästiin Knoxvilleen, mutta vähän hämmästyin kun ajettiin valtavan nelikerroksisen talon autotalliin ja kun avattiin ovi meitä vastaan tuli kaks ihan älyttömän söpöä koiraa.


Rakastuin noihin koiriin, olin niin surullinen kun jouduin jättämään ne! Ne on bordercollie/labbis sekotuksia ja mun mielestä maailman sulosimpia koiria ikinä...


1&2. Tiistaina heti aamusta Lynnin täti vei meidät West Town Mallille shoppailemaan. Siinä mallin yhteydessä oli kans sellanen paikka kun Cheesecake Factory, se on tosi suosittu paikka jenkeissä ja siellä on tosiaan ihan älyttömän hyviä cheesecakeja. Mentiin sinne lounaalle ja mä söin kanasalaatin, ja palan sitruuna-marenki piirakkaa, ja en ees voi kuvailla kuinka hyvää se oli... Palat oli vaan ihan valtavia, toi munkin pala oli joku neljänneskilon painonen eli en tosiaan ihan koko palaa syönyt haha. 3. Tässä oli päivän ostossaldo, kolme HYVIN täyttä kassillista tavaraa, ja todella tyhjä lompakko.. Asiaa kumminki auttoi se että tosi monissa kaupoissa oli jo Thanksgiving alennusmyynnit menossa, mm. Hollister ja A&F oli -40% koko kauppa ja tosi monissa kaupoissa oli vastaavia alennuksia. 


1,2&4. Keskiviikkona Lynnin tädin tyttärellä oli tanssiesitys ja me mentiin katsomaan! Se oli vähän niinkun jonkun messuhallin tapasessa paikassa, ja se koko paikka oli koristeltu joulukoristeilla, ja suurin osa siitä oli käytössä erilaisten joulukuusien huutokauppaamiseen. Ne kuuset oli ihan älyttömän hienoja ja kaikki raha mitä niistä tuli meni Knoxvillen lastensairaalan hyväksi. 3. Me koristeltiin Lynnin tädin joulukuusi perjantaina!

Tässä vähän niitä joulukuusia, ne oli niin upeita...

Perjantaina mentiin hiking Sokey Mountainsille, ja otin kameran mukaan, tuli räpsittyä sellaset 200 kuvaa. Se paikka oli ihan älyttömän nätti ja oltiinkin siellä sellaset 5 tuntia. Siellä oli kans kaikkia tosi vanhoja taloja jostain 1700-luvulta.Poikettiin ton seikkailun jälkeen yhessä kaupungissa noiden vuorien juurella, siellä oli kokonainen mall täynnä pelkkiä outletteja ja tuliostettua taas vähän lisää tavaraa...


1. Mentiin sunnuntaina lounaalle ja sen jälkeen mentiin sellaseen paikkaan josta voi ostaa koiranpentuja ja mä melkeen ostin ton pennun kun se oli niin söpö... 2. Ei kukaan tuntis vauvaa jolle voisin lahjottaa nää..? 3. Eka kerta Krispy Kremessä ja oli muuten niin hyvää... 4. Tätä tylsyys teettää haha


1&2. Tää on tiistailta kun olin jo selvinny koulupäivästä ja vihdoin päässy kentälle, oli niin ihanaa päästä vihdoinki golfaamaan yli viikon tauon jälkeen ja sujukin aika hyvin!

Nyt vaan koitan selvitä joulukuun 18 päivään asti ja sit alkaa matka kotiin Suomeen... Tykkään oikeesti täällä olemisesta mut oon niin innoissani kotiin menosta herranjumala haluun vaan hypätä nyt jo koneeseen ja tulla kotiin!


Tia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti