tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pitkästä aikaa!

Moikka vaan kaikille ja heti tähän alkuun haluun sanoa anteeksi.. Vähän on tää blogin ylläpitäminen jäänyt vähille viime aikoina haha. Tosiaan viimeksi oon kirjottanut ennen joulua, joten voisin vähän päivittää kaikkia mun elämästäni.

Joulun vietin tosiaan kotona perheen kanssa, lensin 19 päivä joulukuuta takasin Suomeen, ja sellasen 20h matkustamisen jälkeen olin vihdoinkin kotona. Koko loma meni ohi niin nopeesti, vaikka sitä olikin kaks ja puol viikkoa! En tehnyt kauheesti mitään, olin lähinnä perheen kanssa ja näin kavereita pari kertaa. Sitten 4 päivä tammikuuta lensin takas jenkkeihin, taas sellaset hauskat 20h matkustamista... Mut ei kyllä yhtään haitannu kun pääs kumminkin takasin tänne! Tammikuussa en tehnyt kauheesti mitään erityistä, elelin ihan vaan normaalia elämää hahah. Meillä oli taas muutama Baylor-McCallie tapahtuma, painimatsi, uimakilpailu ja kaks koripallopeliä.

Meillä oli helmikuussa pieni viiden päivän talviloma, jonka mä vietin koulun retkellä. Meidän koulussa on sellanen Walkabout ohjelma joka tekee joka päivä koulun jälkeen kaikkea luonnossa, ne menee patikoimaan, soutamaan kajakeilla, ja kaikkea tollasta. Mutta toi retki oli patikointimatka Cumberland Islandilla, joka on Georgian rannikolla. Meitä oli vaan neljä oppilasta ja ohjaaja, mut se oli silti ihan mahtava reissu! Eka päivä meni sinne ajaessa, matkattiin tien päällä kevyet 9 tuntia, mutta patikoitiin neljässä päivässä aika tarkkaan 50km!! Otin kanssa mun kameran sinne mukaan(mikä oli vähän riskialtista koska unohdin linssisuojan vissiin joululomalla kotiin(sori isä)), ja sain ainakin mun mielestä tosi nättejä kuvia, ja nähtiin villihevosia, vyötiäisiä ja pari käärmettäkin!


Tän kartanon rakennutti 1900-luvun alussa Carnegien perhe, niiden perheellä oli tosi paljon rahaa, koska ne omisti monopolin raudan valmistuksessa, eli ne hallitsi koko alaa. Ne kans omisti aikoinaan koko Cumberland Islandin.


En oo ihan varma mikä tää on suomeksi, mutta englanniksi se on Horseshoe Crab, eli jonkin näkönen rapu se on.


Toi reissu meni tosiaan tosi hyvin ja tutustuin uusiin ihmisiin, mikä on aina hauskaa haha. Kun päästiin takasin bussiin ja lähettiin ajamaan takas Chattanoogaan, sain kans opettaa vähän suomea kaikille!Harmi, että vasta ton retken jälkeen tajusin ostaa gopron! Ostin gopro 3+:n joka on ihan sairaan kiva!

Tosiaan niinkun noista huomaa, meillä on ollut täällä vähän lunta! Meillä on ollut varmaan 6 snow dayta ja se on ollu aivan mahtavaa haha. Spring break on kans tulossa jo parin viikon päästä, oon niin innoissani koska oon menossa Floridaan taas yhelle Walkabout matkalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti