lauantai 23. elokuuta 2014

America!

Oon tosiaan ollu täällä jo 10 päivää, ei yhtään tunnu siltä. Aika menee niin nopeesti ja on niin paljon tekemistä! Siks en oo ehtiny vielä tännekään postaamaani mitään. 

Aion nyt olla ihan rehellinen, tänne lähteminen oli varmaan vaikein asia mitä oon ikinä tehny. Kun mä sanoin mun isälle ja mummolle, jotka tuli saattamaan mua, moikat niin siinä kesti varmaan 20 sekuntia ja itkin jo ihan täyttä vauhtia. Itkin oikeestaan koko ekan lennon ajan ja tuntu siltä että pitäisköhän vaan soittaa isälle että en mä haluukkaan mennä, mut sit kun pääsin Amsterdamin lentokentälle noi fiilikset oli jo aikalailla ohi, vähän haikee olo oli mut olin siin vaiheessa jo enemmän innoissani ku surullinen.


Lento Amsterdamista Atlantaan meni aika hyvin, katoin pari leffaa ja nukuin, ja siinä vaiheessa kun heräsin olin jo ihan älyttömän innoissani kaikesta koska Atlantaan oli jäljellä joku tunti.


1. Laskeutuminen Atlantaan! 2. Koitin Atlantan kentällä löytää seuraavalle lähtöportille... Tosiaan Atlantan lentokenttä on niin iso että siellä menee metroja paikasta toiseen... Oon aika ylpee siitä että selvisin tänne asti haha 3. Tässä vaiheessa oltiin jo laskeuduttu Chattanoogaan ja se lentoemäntä halus ottaa kuvan musta ja noista lentäjistä tuolla taustalla hahaha 4. Lentokentältä mut haki mun valmentaja, sen vaimo ja mun kaks uutta joukkuekaveria, ja eka paikka mihin ne mut vei oli Cocoaberry, joku frozen yoghurt paikka Chattanoogassa


1. Chattanoogan läpi menee ihan älyttömän kaunis joki, sen nimestä en oo vieläkää yhtään varma haha 2. Matka sinne koululle tuntu niiiin pitkältä koska olin niin innoissani ja mä kysyinkin varmaan 5 kertaa että kauan sinne vielä menee... 3&4. Päästiin sit lopulta perille ja mun ilme oli varmaan kyllä aika näkemisen arvonen... Kyllä meinaan vähän leuka loksahti kun näin ton koko kampuksen, se on valtava!


1&2. Kun sit vihdoin pääsin mun dorm rooliin, siellä odotti tällaset! Toi missä lukee Tia on mun adviserilta, ja toi toinen on tollanen missä oli kaikkee Baylor kamaa. 3&4. Tää kortti on siltä mun adviserilta ja se oli mun mielestä niin sulonen!


1. Eka selfie dorm Roomissa hahaha 2. Menossa eroihin golftreeneihin! Olin niin innoissani haha 3. Eka Sonic juoma, sieltä saa ihan älyttömän hyviä slusheja, miks ei Suomessa oo Sonicia?? 4. Tääl on tosi isoja korkeuseroja, toiki on varmaan joku 400m korkee, ja se ei ees oo iso täällä...


1&3. Sain koulun joukkueen golfbägin ja vaatteet, ja kaikki ilmaseks haha mitä ihmettä 2. Musta tuntuu et kaikki täällä on jotenki vaan kauniimpaa, mukaanlukien golfkentät... 4. Maanantai oli eka koulupäivä, ja niinku näkyy nii olin ihan suht innoissani(se oliki ainut päivä ku olin koulunkäynnistä innoissani...)! Ja meillä tosiaan on koulupuvut täällä haha. Se oikeesti kyllä helpottaa aamua kummasti ku ei tarvii miettii et mitä laittaisi päälle.

1&2. Käytiin eilen tutustumassa yhteen kenttään joukkueen kaa, meillä on siellä maanantaina eka kisa! 3&4. Mun eka jenkkifutis peli ikinä!!! Olin niin innoissani tostaki, se oli niin siistiä haha.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti