tiistai 2. syyskuuta 2014

Long way from home

Jos joku on lähössä jenkkeihin sillä asenteella että "nyt voikin chillata koko vuoden koulun osalta", mä suosittelen että muutatte ton asenteen aika pian. Meinaan ite lähin vähän sillä asenteella tänne, ja voin sanoa että koko ekat 2 viikkoa oli yks iso läpsäsy päin näköä, kun tajusin että herranjumala mähän joudun tekemään vaikka mitä. Se voi toki olla siks, että tää koulu on college prep school eli paljon vaativampi kun tavalliset koulut. Oon kuitenki selvinny jo tähän asti kaiken kanssa!


1&2. Meijän tyttöjen varsity-joukkue! Meitä on tosiaan vaan neljä mutta ollaan kumminkin yks Chattanoogan kovimmista joukkueista. Tosiaan meillä on ollut jo 2 matchia ja voitettiin molemmat ihan heittämällä. Se ensimmäinen kisa josta jo viime postauksissa puhuin oli ihan hullulla kentällä, se on niin mäkinen että meitä kiellettiin kävelemästä sitä, kaikkien oli pakko ottaa golfautot. Mutta mä pelasin kumminkin ihan hyvin, 78 ja koko kisan toisiks paras tulos, paras oli meijän joukkueen ykköspelaajalla. Se toinen match oli vaan 9 reikää, ja mä itseasiassa pelasin koko kisan parhaan tuloksen, vaikka pelasinkin aika surkeesti. Alotin bogi, bogi, tripla ja pelasin loput pariin, eli yhteensä +5. Mutta se kenttä on tosi vaikee, mulla oli seuraavaksi parhaaseen tulokseen 3 lyönnin johto. Siitä matchista laitettiin Baylorin nettisivuillakin juttua!
3. Menin tosiaan ekalla kouluviikolla koko koulun(n. 1200 ihmistä) eteen ja sanoin englanniks että mun nimi on Tia ja oon Suomesta ja sitten suomeksi tervetuloa Bayloriin, hyvä iso punanen! Oli muuten pelottavin asia minkä oon ikinä tehny ja jos mua pyydettäisiin tekemään se uudestaan en tiiä suostuisinko.
4. Olin viime perjantaina taas kattomassa jenkkifutista, rakastan sitä tunnelmaa noissa peleissä!


Meillä on aika isot huoneet kahdelle hengelle, tässä on pelkästään mun puoli meijän huoneesta! Mut se on ihan kiva että näissä huoneissa on tilaa, saa olla ihan rauhassa jos haluaa.


1&2. Tosiaan mulla on huonekaveri! Morgan on Mississipistä ja yks mukavimmista ihmisistä joita oon täällä tavannu.
3. Mä puoliks elän täällä noilla smoothieilla... Ja isä ennenkun laitat mulle viestiä ne on 100% hedelmää, ei oo mitään lisättyä sokeria tai mitään XDD
4. Ai siis eiks Suomessa oo kaikilta kentiltä tällasia näköaloja??


Menin lauantaina koulun järjestämälle matkalle Knoxvilleen, siellä oli sellanen tapahtuma nimeltä Boomsday, joka oli vähän niinkun Suomessa(ainakin siinä pikkukylässä missä mä asun...) jotkut markkinat, paitsi että ihmisiä oli vääähän enemmän. Ja yhdeksältä illalla siellä oli kunnon ilotulitusjoka kesti noin 20 minuuttia ja kuuroutti varmaan kaikki kilometrin säteellä.


Täällä oli maanantai vapaata joten sunnuntai iltana menin kaupungille mun kavereiden kanssa syömään ja ihan vaan tutkimaan paikkoja. Mulla oli ihan älyttömän hauskaa vaikka ilta sisälsikin vähän draamaa. Pääsin kans toteamaan et Chattanooga on oikeesti ihan älyttömän kiva ja kaunis kaupunki. Kun päästiin takasin saatiin siinä puolen yön aikoihin kunnon neronleimaus että nyt tehdään cupcakeseja! No ei siitä oikeen mitään tullu kun taikina oli kakkutaikinaks tarkotettu ja jouduttiin paistaa ne vuoassa, joten lopputulos oli kakku joka oli paloteltu browniesien näköseks ja kuorrutettu cupcake kuorrutteella... Hyvää se sentään oli haha.

Tällaista mun arki on täällä ollut, paljon treenaamista ja koulunkäyntiä(ja läksyjä ja esitelmiä ja pistareita ja lukemista) ja välillä vähän hauskaakin. Huomenna on taas kisat, City Prep eli periaatteessa katsotaan että kuka on Chattanoogan alueen paras. 

1 kommentti:

  1. Tsemppii sulle kouluu ja oikein ihanaa vuotta! :) Aloin seuraan sun blogia, käy säki kattoon mun jos haluat - oon tän vuoden Oregonis vaihos :-)

    VastaaPoista