tiistai 12. elokuuta 2014

Less than 1 day to go

Okei. Lähden huomenna. Siihen kun mun kone nousee ilmaan on nyt tasan 19 tuntia 45 minuuttia ja 20 sekuntia. Tää tuntuu niin hullulta että huomenna tähän aikan oon jo Amsterdamissa odottamassa lentoa Atlantaan. Oon just ja just saanu pakattua puolet tavaroista ja neki joudun varmaan purkamaan vielä vaikka kuinka monta kertaa. Ihan älyttömän vaikeeta päättää mitä kaikkee haluun mukaan tonne! Mulla on nyt lähdössä mukaan 1 matkalaukku, golfbägi ja käsimatkatavarat jotka varmaan kaikki hipoo sitä painorajaa, onneks tuun jouluna kotiin niin sillon saa tuotua osan tavaroista takas kotiin!
 Tää on niin hullua että seuraavan kerran kun kirjotan tänne blogiin niin se onkin sieltä rapakon toiseta puolelta. En vieläkään tiiä miten pystyn sanomaan kaikille moikat, varsinki isälle. Niin outoa että en kohta voikkaan enää pyytää sen apua kaikkeen vaan joudun selvittää kaikki asiat ite. Ehkä se kumminki tekee mulle ihan hyvää.
 Mulla on ollut viimeset 2 viikkoa ihan älytön kiire eikä se tänään ainakaan helpota, joten mä lähden tästä pakkaamaan. Kirjoittelen sit sieltä jenkeistä heti kun vaan ehdin!

2 kommenttia: