maanantai 29. syyskuuta 2014

1,5 kuukautta Amerikassa?

Kaikki menee niin nopeesti, tuntuu siltä että olisin viimeksi viikko sitten kirjottanut tähän blogiin, mutta siitä onkin vähän enemmän heheh... Koko ajan on ihan älyttömästi tekemistä ja kiirettä ja kaikki on jotenkin tosi hektistä! Meillä tosiaan oli City Prep vähän aikaa sitten, ja meidän joukkue voitti! Se oli siis periaatteessa kisa siitä mikä joukkue on Chattanoogan paras, ja Baylor voitti tyttöjen ja poikien kisat molemmat. Sen jälkeen meillä on ollut 2 matchia jotka molemmat voitettiin myös, eli ei olla vielä hävitty mitään. Huomenna edessä olisi Regions eli kai joku tietyn alueen championships ja sitten ensi viikon maanantai-tiistai on State Championships! Oon tosi innoissani mut myös tosi hermostunut...


Meillä myös on ensi viikko Spirit Week, joka periaatteessa on kouluhengen juhlimista ja pukeutumista outoihin vaatteisiin ja koko viikko huipentuu football peliin perjantai-iltana kun Baylor pelaa McCallieta vastaan, joka on vähän niinkuin meidän arkkivihollinen.


Meillä oli tänään lippujen maalausta, joka päätyi vähän sotkuiseksi, mä selvisin onneks aikanvähällä maalilla! Eli kaikki jotka halusivat saivat suunnitella oman Baylor-lippunsa ja niitä vissiin ripustetaan ympäri kampusta ja niitä tuodaan perjantain peliin. Mä maalasin lippuni mun kahden kaverin kanssa ja siinä luki "Keep calm and tackle hard"!

Huomenna pitäis herätä 6:00 AM eli taidan tästä mennä vähitellen nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti